De aici puteti vizualiza sau descarca o parte din bibliografia recomandata la curs:
Note de curs „Fenomene de transfer si operatii unitare”
- FDTOU 01
- FDTOU 02
- FDTOU 03
- FDTOU 04
- FDTOU 05
- FDTOU 06
- FDTOU 07
- FDTOU 5-7 sinteza
- fdtou-curs-08
- fdtou-curs-09
- fdtou-curs-10
- fdtou-curs-11
- fdtou-curs-12
Cursurile 8-12 se refera la TRANSFERUL DE CALDURA.
- Schimbatoare de caldura 1 – C12-SCH1
- Schimbatoare de caldura 2 – C13-SCH2
- Schimbatoare de caldura 3 – C14-SCH3
- Schimbatoare de caldura 4 – C15-SCH4
Note de curs „Operatii unitare 1”
- Introducere introducere-ou-1
- Transportul lichidelor ou1-c1-transportul-lichidelor
- Transportul lichidelor (supliment 1) ou1-c1-supliment-1
- Transportul lichidelor (supliment 2) ou1-c1-supliment-2
- Comprimarea si transportul gazelor ou1-c2-comprimarea-si-transportul-gazelor
- Conducte si armaturi ou1-c3-conducte-si-armaturi
- Amestecarea ou-1-c4-amestecarea
- Sedimentarea ou1-c5-sedimentarea
- Filtrarea ou1-c6-filtrarea
- Centrifugarea ou1-c7-centrifugarea
- Incalzirea ou1-c8-incalzirea
- Racirea ou1-c9-racirea
- Evaporarea ou1-c10-evaporarea
- Condensarea ou1-c11-condensarea
- Transferul de masă, partea 1 Transfer de masa 1
- Transferul de masă, partea 2 Transfer de masa 2
- Uscarea Uscarea
- Cristalizarea Cristalizarea
- Distilarea și rectificarea Distilarea si rectificarea
- Extracția lichid-lichid, partea 1 Extractia L-L 1
- Extracția lichid-lichid, partea 2 Extractia L-L 2
- Extracția lichid-solid Extractia L-S
Note de curs „Tehnici de separare si concentrare in biotehnologii”
Note de curs „Depoluarea efluentilor din industria alimentara si biotehnologii”
Note de curs „Génie des Procèdes de Séparation”
Note de curs „Chimie Appliquée – Procèdes de Formulation”
Manuale in format electronic:
- Fenomene de transfer vol. 1 (Transfer de impuls) fenomene-de-transfer-1
- Fenomene de transfer vol. 2 (Transfer de caldura si masa) fenomene-de-transfer-2
- Operatii unitare vol 1 operatii-unitare-vol-1
- Gestionarea, valorificarea si minimizarea deseurilor industriei alimentare gavrila-gestionarea-valorificarea-si-minimizarea-desurilor-industriei-alimentare
- Tehnici de separare si concentrare in biotehnologii curs-tscb-2007-2008
- Biotehnologii de depoluare si remediere a solului gavrila-biotehnologii-de-depoluare-si-remediere-a-solului