HomeEducatie › Rezultate Aventic Pneumobil Competition

Rezultate Aventic Pneumobil Competition

Efort sustinut, rezultate notabile.

Munca extenuanta, nopti pierdute, gandul ca nu vom finaliza la timp…

Mai 2015. Suntem totusi, pentru a doua consecutiv, la Eger.  Speranta si determinare sunt cuvintele ce ne anima. Realizarile tehnice sunt net superioare fata de cele din competitia trecuta. Experienta din 2014 a fost determinanta in alegerea celor doua abordari constructive de anul acesta. Fiecare monopost are puncte tari.

Directia celor de la TrueAir este o realizare tehnica de exceptie. Ideea de a folosi volumul cadrului pe post de schimbator de caldura si buffer este inovativa. Cutia de viteze liniara este o premiera in concurs. Aceste aspecte vorr conta mult in aprecierea juriului dar si in economia concursului .

Soimii  si-au concentrat atentia pe transmisie. Cele trei regimuri de functionare comandate de controlerul programabil sunt atuul forte. In plus bufferul de 8 litri le va aduce plusul de forta de care au nevoie.

A fost o noua experienta ce ne-a reconfirmat ca Studiul si Munca sunt de fapt substantive proprii ce innobileaza. Si am reusit sa savuram gustul victoriei. Inaltimea podiumului de la care au privit studentii nostrii a fost suficienta pentru a ne confirma, daca mai era nevoie, faptul ca totul a meritat.

Best running gear – TrueAir, Vasile Alecsandri Bacau University.

http://en.pneumobil.hu/results/results_2015/complete_results