-
Discipline:
– LICENTA:
– Fenomene de transfer (anul II: Inginerie Chimică, Ingineria Produselor Alimentare, Energetica Industrială, Ingineria și Protecția Mediului în Industrie)
– Operații unitare (anul III Inginerie Biochimică, Ingineria Produselor Alimentare, anul IV Echipamente pentru Procese Industriale)
– Principii și metode de conservare/condiționare (anul III Inginerie Biochimică, anul II Ingineria Produselor Alimentare)
– Ambalare și etichetare în industria alimentară (anul III Ingineria Produselor Alimentare)
– MASTER:
– Ingineria Proceselor de Separare (anul I CMB)
-
Teme lucrări de diplomă (LICENȚĂ):
- Valorificarea zerului din industria lactatelor – obținerea lactozei cristalizate (IPA)
- Valorificarea zerului din industria lactatelor – obținerea bioetanolului (IPA)
- Biotehnologii de fabricare a acidului citric și a citraților (IB)
- Detalii: 00 PROIECT DE DIPLOMĂ teme propuse
-
Teme lucrări de disertație (MASTER):