Stagii ERASMUS+ pentru anul universitar 2019 – 2020

erasmusÎn perioada 29 ianuarie – 15 martie 2019 va avea loc selecția studenților pentru mobilitățile ERASMUS+ din anul academic 2019-2020.

informații mai detaliate despre destinații și conținutul dosarului de selecție se pot lua de la avizierul din corpul B etaj 1 sau de la conf.dr.ing. Bogdan Chiriță (birou BP52).

În calitate de coordonator al mobilităților pe domeniile Inginerie Chimică / Inginerie Alimentară la SIGMA-CLERMONT (Clermont-Ferrand, Franța), am la dispoziție 2 locuri de mobilitate la această instituție de învățământ superior.

Screen Shot 2019-02-05 at 6.58.36 AM

Sunt de preferat studenții din actualul an 3 licență ( grupa 1031) sau din actualul an I master (CMB sau SIPAE). În cadrul stagiului de 4 1/2 luni, candidații selecționați vor putea lucra în laboratoarele de profil în vederea elaborării lucrării de diplomă sau a celei de disertație. Este preferabil ca doritorii să aibă cunoștințe de limbă franceză (nivel conversațional de bază sau superior). Cunoștințele de limbă engleză nu sunt neapărat necesare, dar ar fi utile (în special pentru partea de documentare).

Cei interesați sunt rugați să mă contacteze (e-mail sau social media) pentru detalii suplimentare.