ssi

Alte materiale pe situl:

 

 

Dragi studenti,
este important sa veniti saptamana viitoare miercuri la ora la care avem proiectul, respectiv ora 12, pentru a preda lucrarea de laborator intrucat atunci aveti prioritate. La lucrarea de laborator care valoreaza 2 puncte din nota finala trebuie sa aveti cunostinte despre:
– configurare grup, runlevel
– administrare utilizatori si grupuri
– configurare placa de retea mod temporar/persistent
– atac asupra masinii windows
– instalarea pachetelor RPM

Proiectul, pe care trebuie sa-l predati pana astazi, valoreaza 4 puncte, examenul din sesiune tot 4 puncte, iar tema optionala 1 punct oficiu.

SUCCESS!

APEX

APEX o treaba extrem de serioasa, utila si productiva, fiind un RAD pentru ORACLE, si mai este si free. Nu trebuie sa lucrezi pe serverele lor. Poti aduce baza de date Oracle express (gratuita) si Apex 4 pe care le instalez pe pc-ul tau. Cu SQL Workshop iti proiectezi si administrezi baza de date iar cu application builder dezvolti pur si simplu aplicatiile. Gasesti pe youtube tutoriale sau chiar la ei pe site. Mult succes!

Termenul de predare este 16

Tema proiectului este pe site. Termenul de predare este 16 mai, iar pe 11 dati testul de laborator.
In principiu proiectul va trebui sa fie defapt o prezentare powerpoint in care descrieti o implementare de commerce server B2B/B2C (si explicatiile / feature-urile specifice variantei alese) intr-o companie care vrea sa treaca la vanzari online. Compania respectiva este o companie medie/mare ce are un flux mare de vanzari pe zi, pana la implementare acestea fiind facute telefonic. Eventual aceasta companie avea deja in spate un ERP, si platforma bazata pe Commerce Server va trebui cu ERP-ul deja existent in companie.
Aici trebuie sa specificati sincronizarile, tipurile acestora si modulele necesare pentru integrare.

Fiecare poate sa vina cu idei personale de module/implementari utile in functie de compania aleasa.

test-success!!

Vor fi 40 de întrebări grilă cu cel puțin un răspuns corect. Testul se va da pe Moodle. Vor fi întrebări din toată materia de laborator, inclusiv cod (adica – ce face o bucată de cod).

Succes!!!!!!!!!

Raspuns Rezolvari

In atentia studentilor din anii IV TI. Rezolvarile se primesc sub forma de fisiere word (cu extensia .doc) ca atasament la e-mail trimis pe adresa: pruteanue@yahoo.com.

Termen limita pana la care sunt acceptate rezolvarile: MIERCURI, 25 APRILIE 2012, ora 24.00 (ora Romaniei).

PS: pot trimite rezolvari si studentii care nu au promovat disciplina la momentul potrivit.

Rezolvare TEMA 1

Am primit mesajele (unii mi-au scris chiar de 2 ori ca sa fie siguri) cu rezolvarea aplicatiilor. Unele sunt corecte, altele mai putin. Numai 5 studenti au rezolvat corect.