DIDACTIC

  • Discipline:

– LICENTA:

– Fenomene de transfer (anul II: Inginerie Chimică, Ingineria Produselor Alimentare, Energetica Industrială, Ingineria și Protecția Mediului în Industrie)

– Operații unitare (anul III Inginerie Biochimică, Ingineria Produselor Alimentare, anul IV Echipamente pentru Procese Industriale)

– Principii și metode de conservare/condiționare (anul III Inginerie Biochimică, anul II Ingineria Produselor Alimentare)

– Ambalare și etichetare în industria alimentară (anul III Ingineria Produselor Alimentare)

– MASTER:

– Ingineria Proceselor de Separare (anul I CMB)

  • Teme lucrări de diplomă (LICENȚĂ):

  • Valorificarea zerului din industria lactatelor – obținerea lactozei cristalizate (IPA)
  • Valorificarea zerului din industria lactatelor – obținerea bioetanolului (IPA)
  • Biotehnologii de fabricare a acidului citric și a citraților (IB)
  • Detalii: 00 PROIECT DE DIPLOMĂ teme propuse
  • Teme lucrări de disertație (MASTER):

Informații