Un ghid pentru cei care vor să studieze/muncească în străinătate

1467287_10151959308925589_183040158_n

Vino la lansare pe 5 decembrie, ora 18:00 la Librăria Glissando! Vei primi cartea cu autograf de la autoare şi, dacă vrei să studiezi sau să lucrezi în străinătate, poţi afla răspunsuri la întrebările care te rod.

“Și acolo ce-o să faci? Ghidul tău de studii, burse, joburi în străinătate”

Editura ALL; Autor: Diana Ursachi

Diana Ursachi este băcăuancă, a absolvit CN Ferdinand și Universitatea București (2006).  MBA al Universității Willamette (Salem, OR, USA), Bursier Fulbright, Soros, Guvernul României, Asociația Națională a Femeilor Manager din SUA. Are peste 10 ani de experienţă profesională în comunicare şi strategie de afaceri (analiză, dezvoltare, implementare, evaluare), lucrând atât în mediul privat, cât şi în sectorul public şi non-profit. Mai multe despre autoare, aici.

„Ghidul cuprinde sfaturi, sugestii și soluții pentru cele 1001 de întrebări pe care ți le-ai pus referitor la studiile/munca în străinătate. Am adunat răspunsuri de la oameni faini, care au testat pe propria piele tot ceea ce recomandă. Cine sunt ei? Bursieri la universități prestigioase, profesioniști din diverse domenii – de la medicină la relații publice – profesori, recrutori, în mare parte români dar și străini. Cu toții excepționali!”

Mai multe despre carte, aici. Pe Facebook, aici.