HomeFără categorie › Bine aţi venit!

Bine aţi venit!

Această pagină vă stă la dispoziţie cu informaţii privind activitatea didactică pe care o desfăşor împreună cu dv., studenţii, în cadrul facultăţii noastre.
De asemenea, aici veţi găsi câteva repere privind preocupările mele ştiinţifice care, într-un fel sau altul, sunt influenţate de colaborarea cu dv., de ideile pe care le lansaţi, de viziunea dv. asupra problematicii studiate.    
Veţi putea consulta temele de licenţă şi de disertaţie pe care vi le-am propus, suporturile de curs care fac obiectul activităţii noastre de zi cu zi, recomandările bibliografice, teste şi subiecte propuse spre rezolvare, alte informaţii care vă vor fi utile pregătirii.
Pentru soluţionarea unor probleme, situaţii cu care vă confruntaţi, în calitate de studenţi ai facultăţii noastre, vă aştept atât pe această cale cât şi în orele de consultaţii.
Sperând ca şi această deschidere spre comunicare să îmbunătăţească relaţiile dintre noi, cadrele didactice, şi dv., studenţii noştri, vă doresc mult succes şi implicare în viaţa de student!